Vés al contingut

El suport a les dones emprenedores com a manera de restablir el balanç del gènere

04/03/2012

Gillian Muessig, presidenta fundadora de SEOmoz, una empresa d’aplicacions de recerca per a màrqueting, va presentar al TEDxRaval la seva visió sobre el sexisme en el món empresarial i sobre com, incentivant entrepreneurs femenines, es pot tornar a l’ordre natural del nostre planeta, avui, sense equilibri en termes de gènere.

Directa i segura, la “SEOmom” va començar la conferència fent aixecar les dones d’entre el públic, demostrant que representaven un percentatge molt inferior als homes assistents. D’aquesta manera, la ponent va voler posar en evidència que “vivim en un món dominat per una població masculina cada vegada més nombrosa”, tant que, segons Muessig, “el 2020, el 20% dels homes no tindran oportunitat de trobar una dona”.

En aquest sentit, Gillian Muessig creu que “és fonamental donar suport a les dones que creen empreses tagfee”, una expressió acunyada per a referir-se a companyies que es construeixen sobre valors com la transparència, l’autenticitat, la generositat, el divertiment, l’empatia i l’excepcionalitat en el treball. Muessig considera, doncs, que l’estímul a la creació d’aquest tipus d’empreses des de mans femenines “és bàsic per a restaurar l’ordre natural del gènere al nostre planeta”, de manera que “se’n beneficiaran els dos sexes”.

 

Laura Casanova

No comments yet

Deixa un comentari