Vés al contingut

TEDxBarcelonaLive

El “tresidees” es desplaçarà demà a la llibreria Excellence (Balmes, 191) de Barcelona, amb l’objectiu de cobrir el segon TEDx que s’ha organitzat a la ciutat aquest trimestre, el TEDxBarcelona.

Aquest esdeveniment, que s’allargarà des de les 17:00 fins a les 21:00, consistirà en una retransmissió en directe de nou conferències que s’estaran presentant al TED 2012 de Califòrnia. Aquest acte s’està celebrant des del 27 de febrer fins al 2 de març i acollirà a més de 50 ponents amb l’objectiu de compartir idees sobre temes molt diversos.

Demà, a través del TEDxBarcelona, formarem part de l’audiència de les següents 10 conferències:

17 – 17:30

“Socratic Learning”

Humberto Schwab Filòsof

 

17:30 – 19:15

“The Lab”

Henrik Schärfe Expert en robòtica
Regina Dugan Directora de DARPA
Jack Choi Tecnòleg
Marco Tempest Tecno-il·lusionista
Donald Sadoway Enginyer de materials
Julie Burstein Escriptora i productora de ràdio
20:00 – 21:00

“The Earth”

Karen Bass Cineasta d’història natural
Sharon Beals Fotògrafa
Wade Davis Antropòloga

Tenint en compte que el període de preinscripció ha finalitzat i que s’han esgotat les entrades per aquest TEDxBarcelona, t’invitem a seguir-nos al Twitter (@tresidees). A més, en tractar-se d’un live-streaming, totes les xerrades seran en anglès, però nosaltres te n’oferirem la informació més rellevant a través dels posts que anirem actualitzant al llarg de les ponències.

No et perdis les xerrades dels oradors que, tal com assenyala l’organització del TED 2012, només tenen dues coses en comú: una idea sorprenent per a compartir, i la capacitat de compartir-la d’una manera extraordinària.

Isabel Fernández

No comments yet

Deixa un comentari